Новий Subaru Forester виходить на ринок (Фото)

У Китаї вже доступний оновлений Subaru Forester.

Зовні модель отримала чорну внутрішню частину радіаторної решітки і задній спойлер, а також нові 18-дюймові колеса. Палітра включає чорний Pearlescent Gem Black, білий Crystal Pearly White, сріблястий Dazzling Ice Silver, синій Skyline Pearly Blue та зелений Field Deep Green. Усередині салону змін помітно менше. Він оснащений шкіряними сидіннями з вісьма напрямками електрорегулювання та обігрівом. У версії 2.5i AWD EyeSight також передбачено обігрів задніх сидінь. Базова комплектація включає 8-дюймовий мультимедійний екран.

Forester оснащений двома типами двигунів. 2,5-літровий горизонтально-опозитний двигун розвиває потужність 168 кінських сил і момент, що крутить, 252 Нм. Витрата палива становить 7,5 літра на 100 кілометрів. Інший варіант – дволітровий мотор з потужністю 154 кінських сил і моментом, що крутить, 196 Нм. Обидва двигуни працюють із варіатором.

Forester також зберігає систему постійного повного приводу, яка автоматично розподіляє момент, що крутить, між передньою і задньою осями в залежності від умов дороги. Великий дорожній просвіт становить 220 міліметрів, кут в’їзду – 21,5 °, а кут з’їзду – 25,8 °.

У Китаї ціни на оновлений Subaru Forester починаються від 223800 юанів (1 143 000 гривень). Ціни на версію з 2,5-літровим двигуном поки що не оголошені, очікується, що вона з’явиться у продажу у вересні.


Не пропустіть