Автомобіль, який збирали на ЗАЗі, отримав свіжий дизайн і нові комплектації (Фото)

Популярний купе-кросовер Renault Arkana пережив оновлення. Тепер автомобіль відрізняється зміненим дизайном та іншими комплектаціями.

Про це повідомляє MMR із посиланням на motor1.com.

Кросовер Renault Arkana 2024 модельного року буде доступний в трьох комплектаціях: Evolution, Techno та Esprit Alpine. Остання версія пропонує частково затемнені фари та темні акценти на кузові, а також 19-дюймові двоколірні колісні диски.

Усередині автомобіль примітний унікальним оздобленням. Воно охоплює логотип Alpine на сидіннях, а також комбінацію червоного, білого і синього кольорів на дверних картах.

Базова версія отримала 1,3-літровий бензиновий двигун з «м’яким» гібридом потужністю 140 або 160 к.с. і 260 та 270 Нм крутного моменту відповідно. Топова версія може похизуватися 1,6-літровим бензиновим мотором та електричним двигуном. Сумарна потужність цієї установки сягає 145 к.с. і 205 Нм крутного моменту.

Нагадаємо, виробництво Renault Arkana відбувалось на Запорізькому автомобілебудівному заводі з осені 2020 року. Кросовер збирали із машинокомплектів, вироблених на московському заводі Renault.