Toyota представила новий гібридний седан з дуже низькою витратою палива (Фото)

У Китаї відбулася прем’єра нової модифікації седана Toyota Levin з гібридною силовою установкою, яка замінила колишній бензомотор. Новинка, випущена спільним підприємством GAC Toyota, виявилася дорожчою, зате економічнішою за минулу версію Toyota Levin.

Про це повідомляє MMR із посиланням на My Drivers.

Що стосується зовнішності, то гібридна модифікація Toyota Levin практично не відрізняється від бензинової версії. Довжина автомобіля складає 4695 мм, ширина – 1780 мм, а висота – 1435 мм при колісній базі 2750 мм.

У списку оснащення значаться 12,3-дюймова цифрова панель приладів, інформаційно-розважальна система з 10,25-дюймовим дисплеєм, фірмова технологія Toyota Connect і цілий набір систем безпеки і допомоги водію, включаючи адаптивний круїз-контроль.

Автомобіль оснащений новою гібридною платформою THS II п’ятого покоління з 2,0-літровим бензиновим двигуном, електромеханічним варіатором eCVT і тяговим акумулятором підвищеної ємності. Потужність силової установки не уточнюється, зате вказана середня витрата палива — вона становить лише 4 літри на 100 км пробігу.

Гібридний Toyota Levin буде доступний у трьох комплектаціях за ціною від 149 800 юанів (близько 20,8 тис. доларів – ред.).

Нагадаємо, обсяг виробництва Toyota у травні 2023 року зріс на 33,4% і встановив новий рекорд компанії.