BYD представив новий кросовер, який може бути гібридним та електричним (Фото)

У Китаї відбулася прем’єра нового кросовера від BYD. Новинка, що отримала назву BYD Denza N8, буде доступна у двох версіях: гібридній та повністю електричній.

Про це повідомляє MMR із посиланням на CarNewsChina.

Зовні BYD Denza N8 примітний іклоподібними ходовими вогнями, досить великим спойлером ззаду та задніми ліхтарями, об’єднаними єдиною горизонтальною смугою. Гібридна версія кросовера отримала традиційну решітку радіатора спереду, а ось у повністю електричної модифікації вона, звичайно ж, відсутня.

Габарити нового кросовера BYD наступні: довжина – 4949 мм, ширина – 1950 мм, а висота – 1725 мм при колісній базі 2830 мм.

У салоні новинки є цифрова панель приладів, двоспицеве мультикермо D-подібної форми, інформаційно-розважальна система з 15,6-дюймовим сенсорним дисплеєм в горизонтальній орієнтації, акустика Dynaudio і дві платформи для бездротової зарядки смартфонів, розміщені поруч із селектором трансмісії.

Гібридна версія кросовера буде оснащена 1,5-літровим бензиновим турбомотором потужністю 139 к.с., який у повнопривідному варіанті доповнить встановлений на передній осі електродвигун на 218 «коней». У повнопривідному варіанті гібридний Denza N8 також отримає два електродвигуни: передній потужністю 218 к.с. та задній на 271 кінську силу.

Електричний варіант буде доступний у передньопривідному виконанні з одним 312-сильним електромотором та повнопривідному з двома електродвигунами потужністю 312 к.с. спереду та 272 к.с. ззаду.

Зазначимо, BYD став найпопулярнішим автомобільним брендом в Китаї, продавши 1 098 409 автомобілів за півроку і зайнявши 11,52% ринку.