Toyota представила седан з адаптивною підвіскою та витратою палива 5,7 л на 100 км (Фото)

Японська компанія Toyota представила седан Toyota Crown 2024 модельного року, який отримав покращений салон та зберіг поточний дизайн.

Зміни включають появу «м’яких на дотик матеріалів», а також «додаткові акценти теплого сталевого кольору в комплектаціях XLE, Limited та Platinum».

Toyota Crown XLE початкового рівня тепер оснащена акустичним переднім склом, світлодіодними ліхтарями та 19-дюймовими легкосплавними дисками.

У салоні є 12,3-дюймова цифрова панель приладів і 12,3-дюймова інформаційно-розважальна система. Серед інших особливостей – передні сидіння з електроприводом та підігрівом у восьми напрямках, шкіряне кермо та бездротовий зарядний пристрій для смартфона. Покупці також отримають двозонну автоматичну систему клімат-контролю та дзеркало заднього огляду з автоматичним затемненням та HomeLink.

Toyota Crown 2024 оснащена набором систем допомоги водієві Toyota Safety Sense 3.0, який включає радарний круїз-контроль, систему відстеження смуги руху і систему попередження зіткнень з виявленням пішоходів.

Рушійною силою авто є гібридна силова установка, що складається із 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна, двох електродвигунів та нікель-металогідридної батареї. Потужність установки сягає 236 к.с. при середній витраті палива 5,7 л на 100 км. Також буде 340-сильна версія із витратою близько 7,8 л на 100 км.

Ціни на Toyota Crown 2024 починаються від 40 050 доларів.