Компактний позашляховик Suzuki Jimny отримає низку оновлень (Фото)

Японська компанія Suzuki анонсувала для позашляховика Jimny низку оновлень

Компанія Сузукі вирішила розширити асортимент Suzuki Jimny 2024 для японського ринку. Причиною цього став вражаючий успіх позашляховика в Індії. Йдеться про подовжений варіант, презентований відносно недавно. У аналогічному виконанні автомобіль з’явиться у Японії. Щоправда, коли це станеться, наразі невідомо.

Нагадаємо, що зараз японським автолюбителям Suzuki Jimny доступний виключно у тридверній модифікації. Що ж до подовженої варіації, вона збільшилася в довжині на 340 мм. При цьому технічні характеристики позашляховика залишилися без змін. Так, під його капотом встановлений той самий 1,5-літровий двигун, віддача якого відповідає 103 кінським силам. Тяга дорівнює 134 Нм.

Крім цього, на початку поточного року для європейського ринку було анонсовано «зелену» варіацію автомобіля. Причому його навіть показали на офіційному тизері, де можна було побачити решітку радіатора з підсвічуванням та іншого формату виконання оптику. Передбачається, що електричну версію Suzuki Jimny буде презентовано спільно зі стандартною.