Опубліковано офіційні зображення нової Skoda Superb (Фото)

Чеська компанія Skoda опублікувала офіційні дизайнерські скетчі флагманської моделі Superb нового покоління. Ліфтбек та універсал дебютують вже наступного четверга, 2 листопада. Про це повідомила прес-служба чеської марки.

Skoda показала автомобілі в обох типах кузова. Їхній дизайн, як заявили в компанії, виконаний у останньому фірмовому стилі бренду — Modern Solid («Сучасна цілісність»), який поступово «приміряють» усі його новинки.

Крім того, флагман Skoda отримає модернізовані світлодіодні матричні фари далекого світла, нові світлодіодні задні ліхтарі з «кристалічними» елементами, а також просторіший салон і збільшений багажник.

Що стосується габаритів, то і ліфтбек, і універсал нової генерації стануть помітно більшими за своїх попередників. Їх довжина зросте до 4912 (+43 мм) та 4902 мм (+40 мм) відповідно, а висота – до 1481 (+12 мм) та 1482 (+5 мм) мм. Ширина, щоправда, зменшиться на 15 мм, до 1849 мм, а колісна база взагалі не зміниться і становитиме колишні 2841 мм.

Лінійка силових агрегатів авто складатиметься із шести моторів. З них три бензинові – «м’який» гібрид на базі 1,5-літрового 148-сильного турбомотора TSI, а також 2,0-літрові варіанти з переднім і повним приводом потужністю 201 та 261 к.с. відповідно. Також будуть доступні дві дизельні версії і обидві з 2,0-літровим двигуном TDI, який з переднім приводом видаватиме 148 «коней», а з повним – 190 кінських сил. Всі двигуни працюватимуть спільно з 7-ступінчастим «роботом» DSG.

Точну дату прем’єри та терміни початку продажів новинки поки не названо.


Не пропустіть