Geely привезла в Україну новий компактний кросовер (Фото)

Китайська компанія Geely виводить на український ринок новий кросовер New Coolray. Автомобілі вже надходять до офіційних автосалонів Geely в Україні. Про це інформує офіційний сайт Geely.

Не зважаючи на компактні габарити моделі 4380 х 1615 х 1810 і колісну базу 2600 мм, кросовер пропонує багато місця для водія і чотирьох пасажирів. Все завдяки ефективній платформі Geely BMA. Є панорамний дах.

У салоні – високоякісні матеріали оздоблення, кольорові екрани панелі приладів та системи мультимедіа, ергономічні сидіння з подовженою бічною підтримкою, преміальне багатофункціональне шкіряне кермо з підігрівом.

Пасивну безпеку забезпечують електронна система стабілізації руху ESC із системою контролю тяги TCS, антиблокувальна система гальм ABS із розподілом гальмівних зусиль EBD, система допомоги при русі в гору HHC і з  гори HDC, та інші.

Кросовер оснащений 1,5-літровим бензиновим турбодвигуном (аналог двигуна Т3 від Volvo – ред.) класу ЄВРО-6, потужністю 174 к.с. і максимальним крутним моментом у 290 Нм. Мотор поєднується із 7-швидкісною роботизованою трансмісією із подвійним «мокрим» зчепленням. До «сотні» авто прискорюється за 7,6 с, при цьому витрати палива у змішаному циклі становить 6,1 л на 100 км.

Автомобіль отримав повністю світлодіодну оптику, декоративне оздоблення бампера, 18-дюймові  колісні диски у стилі «Tomahawk» (в комплектації Premium) та спортивні супорти.

В списку оснащення значаться автоматичний клімат-контроль та бездротовий зарядний пристрій.

Geely New Coolray доступний у двох комплектаціях – Luxury та Premium. Ціни стартують від 846 400 грн.


Не пропустіть