Toyota показала супергеройський автомобіль, який можна зібрати самому (Фото)

Toyota представила присвячений Синьому Жуку супергеройський пікап Tacoma. Головним героєм експозиції японського автовиробника на виставці SEMA 2023 у Лас-Вегасі стало нове покоління пікапа Toyota Tacoma. Разом із концептуальною моделлю Toyota Tacoma X-Runner Concept японці показали Tacoma The Blue Beetle.

Автомобіль присвячений головному герою блокбастера «Синій Жук» про однойменного супергероя всесвіту DC Comics. Фільм вийшов у прокат влітку цього року, а тепер Toyota випустила автомобіль за його мотивами.

Пікап отримав розроблену дизайнерами Warner Bros ліврею – оформлення машини натхнено персонажем Синього Жука та його костюмом. Компанія Complete Customs об’єднала в лівреї тонкі рожеві та пурпурові елементи з темно-синім основним кольором.

Образ доповнюють оригінальні сходинки Toyota Predator та насадки на патрубки вихлопної системи. А ось з технічного погляду Toyota Tacoma залишилася незмінною.

У Toyota відзначають, що не збираються робити The Blue Beetle серійною моделлю, але взагалі фанати Синього Жука мають змогу зробити такий пікап самостійно — просто замовивши аналогічну ліврею і підібравши аксесуари з оригінального каталогу для Tacoma.