Представлений перший в історії мінівен Volvo EM90 (Фото)

Компанія Volvo представила у Китаї свій перший мінівен з електричною силовою установкою. Volvo EM90 побудований на платформі Geely SEA, яка також лежить в основі мінівену Zeekr 009. Новий автомобіль має довжину 5206 мм та колісну базу 3205 мм. Силова установка автомобіля має потужність 272 к.с., і передача тяги відбувається тільки на задні колеса. Максимальна дальність ходу становить 738 км. Однак, у порівнянні з Zeekr, EM90 має повний привід, а потужність двомоторної установки дорівнює 544 силам.

Модель EM90 обладнана аудіосистемою Bowers & Wilkins з 21 динаміком, частина з яких знаходиться в підголівниках. В автомобілі також передбачено двокамерну пневмопідвіску, панорамний дах, 15,6-дюймовий екран мультимедіа, а також крісла другого ряду з масажем, вентиляцією та висувними столиками. Пасажири другого ряду зможуть керувати зсувними дверима та іншими налаштуваннями комфорту через сенсорні панелі. Залежно від комплектації автомобіля встановлюватимуться 19- або 20-дюймові диски.

Вартість Volvo EM90 починається від 818 тис. юанів, що на 319 тис. юанів дорожче за Zeekr 009. Складання мінівенів буде здійснюватися на заводі Geely в Китаї.


Не пропустіть