Представлено оновлений кросовер Kia Sorento (Фото)

Під час щорічного автосалону у Лос-Анджелесі компанія Kia представила оновлений кросовер Sorento 2024 модельного року для північноамериканського ринку. Автомобіль надійде у продаж на початку 2024 року у виконаннях X-Line і X-Pro та п’яти «стандартних» комплектаціях: LX, S, EX, SX та SX-P.

Зовні Kia Sorento 2024 модельного року для Північної Америки нічим не відрізняється від того ж кросовера, який дебютував на внутрішньому південнокорейському ринку цього літа. Він виконаний в одному стилі з електрокаром Kia EV9 з вузькою оптикою T-подібної форми, але, на відміну від «електрички», отримав велику радіаторну решітку й великі повітрозабірники в нижній частині.

У салоні встановили два 12,3-дюймові екрани, один з яких виконує роль цифрової панелі приладів, а інший використовується для взаємодії з інформаційно-розважальною системою автомобіля. У списку опцій значаться адаптивний круїз-контроль, набір систем допомоги водію, включаючи систему запобігання зіткненню та наїзду на пішохода.

Kia Sorento 2024 модельного року буде доступний з переднім та повним приводом та двома типами двигунів. У комплектаціях LX та S автомобіль отримає 2,5-літровий двигун I-4 GDI потужністю 191 к.с. у поєднанні з восьмиступінчастою АКПП. Топові версії, включаючи X-Line і X-Pro, мають 2,5-літровий турбоагрегат I-4 GDI на 281 к.с., який пов’язаний з восьмиступінчастим «роботом» із подвійним зчепленням мокрого типу (DCT). Також Kia пообіцяла гібридні та плагін-гібридні версії моделі.

Ціни та точні терміни початку продажів Kia Sorento 2024 модельного року для Північної Америки поки не оголошені.


Не пропустіть