Ford готує гібридну версію седана Mondeo з рекордною економічністю (Фото)

Американський автоконцерн Ford розпочав тестування гібридної модифікації свого седана Mondeo на китайському ринку. Перші шпигунські фото передсерійного автомобіля з’явилися у розпорядженні місцевого порталу Autohome. Очікується, що нова версія буде відрізнятися ще нижчою витратою палива в порівнянні з бензиновими аналогами.

Деталі технічного начиння поки не розголошуються, але, ймовірно, гібридний Mondeo успадкує установку від кросовера Edge з 1,5-літровим бензиновим двигуном, електромотором і варіатором замість “механіки”. Така схема обіцяє суттєву економію палива, особливо у міському циклі. Зовні нова модифікація виділятиметься унікальними 19-дюймовими легкосплавними дисками аеродинамічного дизайну. Крім того, гібридний Mondeo може отримати спортивну комплектацію ST-Line, яка раніше доступна тільки для дорогих 2,0-літрових моторів.

Орієнтовна ціна гібридного седана становитиме близько 200 тисяч юанів або 28 тисяч доларів. Це дорожче за базові версії, але адекватна плата за економічність. Початок продажів Ford Mondeo Hybrid у Китаї заплановано на поточну зиму.