Toyota представила нову модель за $13 тисяч (Фото)

Компанія Toyota представила в Таїланді доступну вантажівку Hilux Champ. Новинка є серійним втіленням концепту IMV 0, який був вперше показаний у грудні 2022 року.

Дизайн рамного Hilux Champ набув рис нових позашляховиків Toyota. Автомобіль обладнали галогенними фарами, чорною решіткою радіатора з прорізами та написом Toyota, а також масивними бамперами. Вантажопідйомність новинки складає 1 т.

У салоні новинки встановлена аналогова панель приладів і відсутні мультимедійна система і всілякі інформаційні екрани. При цьому автомобіль отримав електричні склопідйомники.

Автомобіль пропонується з короткою та довгою колісною базою. Також на вибір виробник пропонує одразу кілька варіантів налаштувань кузова. За бажанням клієнт може звернутися до сторонніх компаній, які вже пропонують безліч варіацій трансформації Hilux Champ.

Новинка побудована на платформі IMV. У гаму моторів увійшов дволітровий бензиновий двигун потужністю 139 к.с., 2,7-літровий бензомотор  на 166 к.с. і  2,4-літровий дизельний турбодвигун потужністю 150 к.с.. Коробки передач – п’ятиступінчаста «механіка» або шестиступінчастий «автомат». Привід – лише задній.

Ціни на автомобіль стартують від 13 тисяч доларів США.