Легендарний Ford Mondeo перетворили в кросовер (Фото)

Щоб залучити більше покупців до кросоверу Evos, спільне підприємство Changan Ford перейменувало його на Mondeo Sport на китайському ринку та оснастило гібридною силовою установкою. Цей крок спрямований на підвищення інтересу до моделі та розширення її привабливості для широкого кола автолюбителів.

Зовнішній вигляд кросовера майже не змінився, за винятком нової емблеми Mondeo на кришці багажника, шильдиків Sport і оновленої гами кольорів, включаючи жовтий відтінок з лінійки Mustang Mach-E. Інтер’єр також залишився незмінним, з 12,3-дюймовою цифровою панеллю приладів і 27-дюймовим 4К сенсорним екраном мультимедійної системи. Об’єм багажника становить 527 літрів, і збільшується до 1550 літрів зі складеними сидіннями.

Основним нововведенням стала гібридна силова установка, яка раніше пропонувалася лише для седана Mondeo. Вона поєднує 2,0-літровий турбо EcoBoost і електромотор, забезпечуючи загальну потужність у 304 к.с., що значно перевищує показник 235 к.с. у попередньої версії Evos із ДВЗ. Ford Mondeo Sport з гібридною силовою установкою скоро надійде у продаж на китайському ринку і, безсумнівно, знайде своїх шанувальників серед місцевих автолюбителів.