Ford розсекретив хардкорну версію Mustang GTD (Фото)

Ford розкрив нові подробиці про найпотужнішу версію Mustang GTD, включаючи фотографії салону, інформацію про додаткові пакети опцій та початкову ціну, яка становить 325 тисяч доларів. Це робить GTD у 7,5 разів дорожчим за Mustang GT з V8 та механічною коробкою передач, і у 10,5 разів дорожчим за базову модель.

Хоча різниця в ціні значна, лімітована версія отримала ряд цікавих покращень. Салон GTD отримав нові спортивні сидіння з символікою на підголівниках, титанові пелюстки перемикання передач з перфорацією, вуглепластикові вставки та оновлену графіку цифрових приладів і тачскріну. Задні сидіння замінені підвіскою, що покращує керованість автомобіля.

Mustang GTD доступний із пакетами Performance та Lightweight, а також лінійкою Carbon, де кузов залишається незабарвленим на капоті, даху та частинах кришки багажника. Carbon-пакет також включає 20-дюймові колеса з алюмінію або магнію. Під капотом розташований 5,2-літровий компресорний V8 з потужністю понад 800 кінських сил. Аеродинамічний обвіс покращено, а масу автомобіля знижено завдяки використанню дорогих матеріалів і відмові від шумоізоляції. Новинка здатна пройти Північну петлю Нюрбургрингу швидше за сім хвилин.