Британський виробник готує бюджетного конкурента популярного Duster (Фото)

Renault спільно з Dacia представили третє покоління кросовера Duster, яке очолило сегмент B-класу в Європі. Однак його лідерство може бути недовгим, оскільки для нього вже готують серйозного конкурента. Іспанський портал Motor.es опублікував рендери другого покоління компактного кросовера MG ZS, створені на основі патентних зображень, що з’явилися в мережі в березні. Дизайн автомобіля має виявитися максимально достовірним.

Очікується, що новий MG ZS збереже свої пропорції, але трохи збільшиться у розмірах, що забезпечить більше вільного простору для пасажирів і багажу. Передня частина автомобіля отримає вузькі загострені фари, більшу радіаторну решітку для створення спортивного стилю, а задня частина обзаведеться новими ліхтарями зі зміненим світловим почерком.

Щодо салону, іспанські інсайдери прогнозують появу великого цифрового дисплея на центральній консолі та більш елегантного інтер’єру порівняно з першим поколінням ZS. Крім того, кросовер оснастять передовою гібридною технологією, яка дебютувала у MG3. Система включатиме 1,5-літровий бензиновий двигун у парі з електромотором та акумулятором малої ємності.

Силовий агрегат разом з 3-ступінчастою автоматичною коробкою передач забезпечить потужність до 195 кінських сил, а також опційний повний привід. Очікується, що в Європі новий ZS коштуватиме близько 20 тисяч євро, що робить його дешевшим за Toyota Yaris Cross та нове покоління Dacia Duster.

У продажу в Китаї новинка з’явиться наприкінці 2024 року, а на європейському ринку – навесні 2025-го.


Не пропустіть