Компанія BMW представила оновлений BMW 2 серії (Фото)

Компанія BMW оновлює свій модельний ряд і нещодавно представила оновлену BMW 2 серії. Продажі новинки розпочнуться в серпні, а ціни трохи підвищаться, що призведе до того, що вся лінійка перевищить позначку в 40 000 доларів у США.

У технічному плані BMW 2 серії 2024 модельного року не зазнала змін. Автомобіль буде доступний з двома варіантами двигунів: 2,0-літровим чотирициліндровим на 255 к.с. у виконанні 230i та 3,0-літровим шестициліндровим двигуном на 382 к.с. у модифікації M240i. Всі версії оснащуються восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, а повнопривідні комплектації xDrive обійдуться додатково в 2000 доларів.

Екстер’єр оновленої BMW 2 серії отримав косметичні зміни. З’явився новий додатковий пакет “M Sport Professional” з тонованою оптикою та додатковим спойлером. Компанія також додала кілька нових колірних варіантів, зокрема червоний Vegas та синій Zandvoort, який раніше був ексклюзивним для M2, але тепер доступний і для M240i.

Салон BMW 2 серії зазнав значних змін, включаючи ультрасучасну інформаційно-розважальну систему BMW iDrive 8.5. Новий дизайн кермового колеса із горизонтальною планкою для спортивних версій та підігрів сидінь, що тепер входять до стандартної комплектації, роблять інтер’єр ще комфортнішим.

Таким чином, оновлення моделі BMW 2 серії 2024 року не лише підкреслюють її спортивний характер, але й додають сучасні технологічні рішення, що роблять її привабливою для покупців, які цінують як продуктивність, так і комфорт.