Nissan випустив яскравий спорткар на честь 55-річчя моделі Z (Фото)

Nissan випустив спецверсію спорткара Z на честь 55-річчя моделі під назвою Heritage Edition. Цей Nissan Z наслідує найперший Datsun 240Z 1969 року, що видно за яскраво-жовтогарячим кольором New Sight Orange та особливим оформленням переднього бампера. Інші прикмети спецверсії включають восьмиспицеві темні 19-дюймові диски, чорні принти на кузові та спеціальні шильдики.

Nissan Z сьомого покоління продається з 2021 року, але для лінійки Heritage Edition автовиробник провів окремі випробування та пройшов процедуру сертифікації. У ювілейного спорткара немає яскраво виражених прямокутних секцій на бампері, замість цього є горизонтальна планка кольору кузова поперек повітрозабірника. Технічні характеристики залишаються без змін: під капотом 3.0-літровий “бітурбошістка” потужністю 405 к.с., з 6-ступінчастою “механікою” або 9-ступінчастим автоматом.

Стартова ціна особливої ​​лінійки в США – 59 135 доларів, з переплатою за ностальгічний дизайн у 6165 доларів. Постачання почнеться влітку, що означає, що ювілейний спорткар з’явиться раніше, ніж очікувалося.

Джерело motor1.com