Cadillac Escalade перетворили на розкішний броньовик (Фото)

Американська компанія Rezvani Motors анонсувала випуск нової броньованої моделі Arsenal, створеної на базі позашляховика Cadillac Escalade. Цей автомобіль орієнтований на клієнтів, які цінують безпеку.

Arsenal вирізняється радикально переробленим екстер’єром у мінімалістичному стилі з незграбними формами кузова та масивною лобовою частиною, подібною до пікапа Ram 1500 TRX. Інтер’єр успадкований від Escalade і пропонується у 7- або 8-місцевій конфігурації з багатим обладнанням.

Головна особливість Arsenal — можливість бронювання за військовими стандартами. Базовий пакет Military Edition включає бронескло, композитну броню класу Б6, посилену підвіску, системи нічного бачення, димову завісу та електрошокери на дверних ручках. Додатково можна замовити захист від електромагнітного імпульсу та бронекапсулу для пасажирів.

Автомобіль оснащений 6,2-літровим бензиновим V8 потужністю 420 к.с. або опціональним 3,0-літровим турбодизелем. Також доступний варіант V8, форсований до 700 к.с. Планується випуск 100 екземплярів Arsenal.

Новий Rezvani Arsenal є унікальним поєднанням люксового позашляховика та бойової машини, оптимізованим для експлуатації в зонах підвищеного ризику.

Джерело rezvanimotors.com