Знамените ательє підготувало найшвидший в історії Mercedes-Benz S-Class (Фото)

Ательє Mansory представило нові можливості тюнінгу седана Mercedes-Benz S-класу. Якщо восени минулого року потужність версії AMG 63 S E-Performance була збільшена до 880 кінських сил, то тепер її підняли до 950 к.с. Крім того, седан Mansory P950 отримав агресивний боді-кіт та інтер’єр у м’ятно-зеленому кольорі. Вартість модифікацій для флагманського чотиридверного Mercedes-Benz поки що не розголошується.

Mansory зосередилися на покращенні бензинової складової силової установки. 4,0-літровий V8 оснастили новими турбокомпресорами, альтернативною вихлопною системою та спеціально розробленим блоком управління. Завдяки цьому загальна потужність двигуна зросла до 950 кінських сил та 1565 Нм крутного моменту.

Mansory P950 розганяється до 100 км/год за 3,1 секунди, що на 0,2 секунди швидше за заводську версію. Максимальна швидкість залишилася незмінною – 290 км/год. Дизайн кузова P950 запозичений у менш потужної версії P880, включаючи нові аеродинамічні елементи з карбону, які на демонстраційному екземплярі доповнені вставками в колір інтер’єру.

Стверджується, що боді-кіт не тільки змінює зовнішній вигляд седана, але й збільшує притискну силу. Крім того, встановлені альтернативні 22-дюймові колеса. Інтер’єр автомобіля повністю перешитий дорогою шкірою та прикрашений карбоновими вставками, надаючи салону ексклюзивного вигляду.

Таким чином, Mansory значно підвищили як технічні характеристики, так і естетичні якості Mercedes-Benz S-класу, пропонуючи власникам ще більше розкоші та потужності.

Джерело Mansory