Оновлений Lincoln Navigator виїхав на тестування (Фото)

Компанія Lincoln розпочала випробування флагманського позашляховика Navigator 2025 модельного року, частково замаскований прототип якого був помічений у штаті Флорида. Вперше випущений у 2017 році, Lincoln Navigator вже пережив модернізацію у 2021 році, яка включала нові бампери, збільшену решітку радіатора, матричні фари та задні ліхтарі з 3D-ефектом, а також нові технології, такі як мультимедійна система та автопілот ActiveGlide. Однак, цього разу очікується значно серйозніше оновлення.

Згідно з шпигунськими знімками, оновлений Navigator отримає вузькі фари з денними ходовими вогнями, які заходять на решітку радіатора та з’єднуються чорною накладкою з емблемою бренду. Від хромованих елементів у нижній частині бампера та дверей відмовляться, а центральний повітрозабірник і бічні повітропроводи будуть об’єднані загальною решіткою.

Фотографій салону поки що немає, але очікується, що Navigator отримає вигнутий дисплей на всю ширину передньої панелі та окремий тачскрин мультимедійної системи, подібно до кросовера Nautilus. 3,5-літровий бітурбомотор V6 на 446 к.с. буде перенесений без змін, як і 10-ступінчастий автомат з вибором між заднім або повним приводом.

Джерело carscoops.com