Компанія Rivian готує одразу п’ять новинок (Фото)

Компанія Rivian готується анонсувати п’ять нових моделей електромобілів, зокрема для масового сегменту. Компанія планує розширити свій модельний ряд, розпочинаючи з дорожчих автомобілів, щоб забезпечити достатній прибуток для розробки більш доступних моделей.

У презентації компанії були помічені п’ять нових моделей, приховані під віртуальними покривалами, подібно до практики Tesla з нерозкритими моделями. Аналітики вважають, що одна з цих моделей призначена для комерційних клієнтів, таких як Amazon.

Ймовірно, ця комерційна модель буде оновленою версією фургона EDV, побудованого на новій платформі, яка буде більш ефективною у виробництві та експлуатації. Ця ж платформа вже використовується для рестайлінгових кросовера R1S та пікапа R1T.

Також було зазначено, що нові моделі R2, R3 та R3X базуватимуться на середньорозмірній платформі MSP. Кросовери R2 будуть продаватися за ціною від $45 000, а сімейство R3 буде ще доступнішим.

У правій частині презентації було представлено три моделі електромобілів Rivian для масового ринку, які стануть доступними в лінійці компанії.

Джерело theverge.com