Bugatti готує неймовірну новинку із V16 (Фото)

Bugatti планує випустити новий гран-турер із атмосферним V16 спереду, який може стати наступником легендарної лінійки Type 57. Головний дизайнер Bugatti, Френк Хейл, підтвердив британському журналу Autocar, що двигун можна розмістити монококом, створюючи різні силуети. Bugatti прагне повернутися до витоків, випускаючи обмежену кількість унікальних автомобілів, зокрема сучасне втілення Type 57 SC Atlantic.

Підрозділ Bugatti, який займається індивідуальними замовленнями, може перейти до випуску окремих модельних лінійок та ексклюзивних автомобілів у єдиному екземплярі. Раніше цей підрозділ вже створив такі моделі, як Bolide, Centodieci та La Voiture Noire. Нова концепція монокока гіперкара Tourbillon дозволяє розміщувати двигун як перед кокпітом, так і за сидіннями.

Гендиректор Bugatti Мате Рімак зазначив, що довгострокове майбутнє марки пов’язане з двигунами внутрішнього згоряння. Bugatti планує випустити гіперкар Tourbillon у 2026 році, і лише після цього розгляне можливість розширення модельного ряду.