Mansory презентувала вражаючий доопрацьований Ferrari F8 Spider (Фото)

Компанія Mansory представила нову версію суперкара Ferrari F8 Spider, яка отримала назву F8XX Spider, але без власного імені проекту. Це двоколірне авто доповнює лінійку поряд із купе Ferrari F8 Tributo. Візуально новинка є антиподом моделі Tempesta Turchese, представленої навесні минулого року.

Автомобіль отримав аеродинамічний обвіс із кованого карбону, включаючи нові бампери, бічні обвіси, дзеркала, накладки на повітрозабірники та фіксоване антикрило замість висувного. Додано також масу дрібних крилець-канардів, що покращують аеродинаміку. F8XX Spider оснастили новими колесами – 21-дюймовими спереду та 22-дюймовими ззаду.

Задня частина кузова виконана у стилі трекового суперкара Ferrari FXX K з характерним антикрилом, чотирма вихлопними патрубками та потужним стоп-сигналом у центрі заднього бампера. Автомобіль пофарбували у бірюзовий колір, що переходить у чорний, а салон обшили бірюзовою шкірою з елементами незабарвленого вуглепластику.

Смуга в італійських кольорах простягається вздовж усього салону, а кнопки вибору їздових режимів трансмісії оформлені у кольорах національного прапора Італії. Їх розгорнули до водія та встановили на своєрідному подіумі. Віддачу 3,9-літрового V8 збільшили з 720 кінських сил до 880 кінських сил завдяки новій програмі управління двигуном та спортивній вихлопній системі.