Maserati презентувала особливу версію GranCabrio, присвячену вину (Фото)

Особливу версію кабріолету Maserati GranCabrio Folgore присвятили італійському вину Tignanello. Машина пофарбована у каштановий «металік» Terra di Tignanello, а салон оброблений рослинною шкірою Vegea, виготовленою з відходів виноробства. Цей матеріал використовується на Maserati вперше, що додає кабріолету унікальності, нагадуючи про дубові бочки та виноградники, які створюють особливу атмосферу виноробні родини Антінорі.

Двохдверний GranCabrio Folgore, пофарбований в Terra di Tignanello, переливається мідно-бордовими відтінками на світлі, наче бочка-барик. Чорний складний дах та гальмівні супорти доповнюють дизайн, а сидіння оббиті рослинною шкірою Vegea з малюнком, що нагадує ряди виноградників. Накладки на передній панелі виготовлені з натурального дерева, а логотип на підголівниках зображує сонце – символ Tignanello.

У рух Maserati GranCabrio Folgore приводять три електромотори з потужністю 829 кінських сил і 1350 Нм крутного моменту. Батарея на 92,5 кВт·год забезпечує розгін до ста за 2,8 секунди та до 200 – за 9,1 секунди. Максимальна швидкість кабріолету складає 290 км/год, а запас ходу варіюється від 419 до 447 км.

Джерело carscoops.com