Розсекретили інтер’єр преміального електрокара BAIC та Huawei (Фото)

Stelato, новий електромобільний бренд від BAIC та Huawei, готує до випуску свою першу модель — седан Stelato S9. Цей автомобіль вже доступний для замовлення за ціною від 450 до 550 тисяч юанів (приблизно 62-76 тисяч доларів США). Офіційна прем’єра очікується у серпні, але вже зараз опубліковані перші зображення інтер’єру.

Інтер’єр Stelato S9 виконаний у бежевій кольоровій гамі та має чотиримісне компонування. Всередині встановлені триспицеве шкіряне кермо, цифрова панель приладів та великий «витаючий» дисплей медіасистеми на базі Huawei HarmonyOS. Другий ряд складається з двох капітанських крісел із функціями вентиляції, масажу та підігріву, а також дисплеєм та бездротовою зарядкою в підлокітнику між сидіннями.

Автомобіль побудований на платформі Huawei Tuling Intelligent Chassis і оснащений інтелектуальною системою водіння Qiankun ADS 3.0 від Huawei. Його розміри: довжина — 5160 мм, ширина — 1987 мм, висота — 1486 мм, колісна база — 3050 мм. Stelato S9 матиме камери замість дзеркал заднього виду, приховані дверні ручки та багатоспицеві колісні диски діаметром 20 або 21 дюйм.

Stelato S9 буде доступний в одномоторному і двомоторному виконанні. Одномоторна версія оснащена електромотором потужністю 304 к.с. і акумуляторами на 79,9 чи 97,6 кВт*год, що забезпечують запас ходу від 665 до 816 км.

Джерело carnewschina.com