Електричний Mini John Cooper Works E з’явиться цієї осені (Фото)

Електричний Mini John Cooper Works E з’явиться цієї осені. Британська компанія Mini представить повноцінні моделі серії John Cooper Works, які будуть оснащені як потужними електричними силовими агрегатами, так і звичайними двигунами внутрішнього згоряння (ДВЗ). Очікується, що новинки вийдуть на ринок восени 2024 року.

Mini John Cooper Works E – це повністю електричний хот-хетч, створений на базі малолітражної моделі. Замаскований прототип електромобіля дебютує на “Фестивалі швидкості” у Гудвуді. На відміну від комплектації JCW електричного Mini Cooper SE, яка не покращує продуктивність, новий John Cooper Works E стане справжнім “гарячим” хетчбеком.

Хоча Mini поки не розкрив технічні характеристики, компанія обіцяє удосконалений електромотор, натякаючи на більшу потужність, ніж у Cooper SE (215 к.с./160 кВт). Імовірно, компанія прагнутиме запропонувати однаковий рівень продуктивності для електричних і ДВЗ-версій.

Незважаючи на спільні стилістичні елементи всередині та зовні, повністю електричний JCW E Mini буде відрізнятися від John Cooper Works з ДВЗ з погляду основи. Очікується, що електричний хетчбек отримає чіткіше налаштування шасі для кращої динаміки руху.

Джерело carscoops