Mercedes вивів на випробування розкішну версію кабріолету SL-Class (Фото)

Mercedes готується випустити розкішний кабріолет SL-Class. Автокомпанія вивела на випробування нову модель, яка розширює лінійку ультралюксових автомобілів Maybach. Ця стратегія, оголошена у 2022 році, націлена на виробництво ексклюзивних, дороговартісних автомобілів.

Прототип нового SL-Class вже проходить тестування. Шпигунські фотографії демонструють оновлений дизайн передньої та задньої частини автомобіля, включаючи радіаторну решітку з вертикальними ламелями, характерними для Maybach. Також видно нові колеса, вихлопні труби та капот із вираженою центральною лінією.

Минулого року з’явився тизер, на якому показано червоний автомобіль з контрастним чорним капотом, прикрашеним мініатюрними логотипами Maybach. Інтер’єр поки що не розкривається, але очікується, що він відповідатиме високим стандартам комфорту, характерним для Maybach.

Щодо двигуна, очікується, що SL-Class буде оснащений одним із найпотужніших агрегатів – можливо, бітурбованим 4.0-літровим V8 потужністю 577 к.с. або вище. Існує також можливість гібридної установки потужністю 805 к.с., хоча на прототипі не помічено порт для заряджання.

Очікується, що Maybach SL-Class буде представлено на початку 2025 року і надійде до американських шоурумів як модель 2026 року.

Джерело carscoops.com