Оновлений BMW 2 Series GranCoupe виїхав на тестування (Фото)

BMW 2 серії Gran Coupe, випущений у 2020 році, готується до серйозного оновлення. Оновлену версію передньопривідного компактного седана вперше помітили на випробуваннях, і її офіційна презентація очікується наприкінці року. Новий Gran Coupe братиме натхнення від останньої 1 серії, запозичуючи технології та дизайн для оновлення.

Передня частина нової 2 серії Gran Coupe отримає оновлені решітки радіатора та нові фари, подібні до тих, що використовуються в останній 1 серії. Нижній бампер буде змінений, з новими повітрозабірниками. Бічний вигляд залишиться майже незмінним.

Задні ліхтарі набудуть нової форми, а кришка багажника розмістить номерний знак вище. Задній бампер також буде переглянутий, додаючи сучасні штрихи до зовнішнього вигляду автомобіля.

Інтер’єр нової 2 серії Gran Coupe отримає вигнутий екран, що складається з 10,7-дюймового центрального дисплея та 10,25-дюймової цифрової панелі приладів перед водієм. Інформаційно-розважальна система буде оновлена до останньої версії програмного забезпечення OS 9 з новими функціями швидкого доступу.

Gran Coupe базується на платформі UKL2, як і 1 серія, тому зміни будуть схожими. М’який гібридний двигун з турбонаддувом, ймовірно, стане моделлю 220 із 168 к.с. і 280 Нм крутного моменту, замінивши стару 120i.

Джерело autoexpress