Porsche показала найпотужнішу Panamera в історії (Фото)

Porsche анонсувала дві нові версії Panamera: Panamera GTS та Panamera Turbo S E-Hybrid. Згідно з прес-службою німецького бренду, Turbo S E-Hybrid стала найпотужнішою Panamera з 782 кінськими силами.

Panamera GTS, найпотужніша версія без гібридного приводу, оснащена 4,0-літровим двигуном V8 з двома турбінами, що розвиває 500 к.с. та 660 Нм крутного моменту. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 3,8 секунди та має максимальну швидкість 320 км/год.

Найпотужніша Panamera Turbo S E-Hybrid поєднує 4,0-літровий V8 з електромотором, забезпечуючи 782 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. Вона розганяється до 100 км/год за 2,9 секунди та досягає максимальної швидкості 325 км/год. Запас ходу на електричній тязі становить до 88 кілометрів завдяки батареї ємністю 21,8 кВт-год.

Обидві моделі мають активну стабілізацію, систему керування задніми колесами та керамічні гальма. Ці технічні вдосконалення роблять нові Panamera потужними та технологічно просунутими.

Porsche Panamera GTS і Turbo S E-Hybrid обіцяють задовольнити найвибагливіших автолюбителів завдяки своїм передовим технологіям та високій продуктивності.