Розкрито зовнішність нового спільного кросовера Geely та Volvo (Фото)

Компанія Lynk & Co готується до дебюту нової моделі кросовера під назвою Z20. Автомобіль був сфотографований без камуфляжу під час дорожніх випробувань у Китаї, що дозволило розгледіти його остаточний дизайн.

Lynk & Co Z20 буде побудований на платформі SEA. Стандартна задньопривідна версія матиме один електромотор потужністю 268 к.с., а найдорожча повноприводна модифікація буде оснащена двома електродвигунами загальною потужністю 422 к.с. Відомо, що для автомобіля передбачена батарея ємністю 66 кВт*год.

Кузов Z20 оформлений у стилі фастбек з виразною задньою оптикою, інтегрованою в спойлер на двері багажника. Також автомобіль відрізняється оригінальними колісними дисками з незвичайним візерунком.

Інтер’єр кросовера Lynk & Co Z20 включає два окремих екрани мультимедійної системи та панелі приладів. Крім того, в салоні є дві бездротові зарядки для телефонів і спортивні крісла.

Загалом, Lynk & Co Z20 обіцяє бути стильним і технічно просунутим кросовером, що приверне увагу як своїм дизайном, так і функціональністю.

Джерело carnewschina.com