Mitsubishi Pajero нового покоління показали у вигляді розкішного позашляховика (Фото)

Created using Luxion Technology (luxion.com)

Чутки про нове покоління Mitsubishi Pajero продовжують поширюватися, стимулюючи незалежних дизайнерів до створення уявлень про його можливий вигляд. Габріель Гонсалес Енох, відомий своїми рендерами Nissan GT-R та Mitsubishi Lancer Evolution, представив свій варіант Pajero наступної генерації.

Його дизайн поєднує елементи третього покоління Pajero з сучасними рисами модельної лінійки Mitsubishi. Рендер показує м’язистий автомобіль з різкими лініями, новою решіткою радіатора, великим шильдиком і прожекторними фарами з вертикальними світлодіодними денними ходовими вогнями.

Оптика нового Pajero імітує верхню частину літери «X», фірмову рису Mitsubishi. Інші особливості включають приховані дверні ручки, Т-подібні задні ліхтарі та компактний кофр для запасного колеса.

За інформацією японських інсайдерів, Mitsubishi планує зробити новий Pajero розкішним позашляховиком, здатним конкурувати з Land Rover Defender. Автомобіль, можливо, буде побудований на платформі нового Infiniti QX80 та майбутнього Nissan Patrol, а його презентація може відбутися наприкінці 2026 – на початку 2027 року.