Fiat випустив стильний Fiat 500e разом із Giorgio Armani (Фото)

У рамках святкування 125-річчя Fiat об’єднався з будинком моди Giorgio Armani для створення обмеженої серії повністю електричного 500e, названого Fiat 500e Giorgio Armani edition. Цей хетчбек буде доступний у двох ексклюзивних кольорах: «темно-зелений міцинальний» і «сірий керамічний».

Зовнішність автомобіля має монохроматичний ефект, щоб відповідати стилю Armani, а колеса прикрашені логотипом GA. Усередині оздоблення панелі приладів виконано з дерев’яної обробки лазером, сидіння мають шевронну строчку та 3D-візерунки, а логотип Armani можна знайти на підголівниках.

Стандартні функції включають скляний дах, семидюймовий дисплей приладів, 10,25-дюймовий центральний сенсорний екран, бездротові Apple CarPlay і Android Auto, звукову систему JBL, світлодіодні фари та адаптивний круїз-контроль.

500e Giorgio Armani оснащений батареєю ємністю 42 кВт/год, що забезпечує запас ходу до 299 миль. Один електродвигун потужністю 116 к.с. приводить у рух передні колеса, а максимальна швидкість заряджання 85 кВт дозволяє заряджати від 10 до 80 відсотків приблизно за півгодини.

Ціна поки що не оголошена, але Fiat планує випустити 500e Giorgio Armani у продаж пізніше цього року. Видання було представлено разом із новим Fiat Grande Panda, першою моделлю в новій лінійці, натхненній Panda.

Джерело autoexpress.co.uk