Chery і Xiaomi готують бюджетний кросовер із дизайном Jeep (Фото)

Вартість електрокросовера iCar V23 у Китаї стартує від 119 800 юанів (16590 доларів). Автомобіль, розроблений спільно Chery і Xiaomi (через її «дочку» Zhimi Technology), має агресивний дизайн в стилі автомобілів Jeep. Згідно з Car News China, за межами Китаю модель продаватимуть під назвою Jaecoo. Мінімальна ціна стосується монопривідної версії з запасом ходу 401 км, яку можна попередньо замовити за дві тисячі юанів.

iCar V23 є другою моделлю iCar, представленою у квітні цього року. Кросовер має незграбний 4,2-метровий кузов з круглою оптикою у стилі Jeep Wrangler та відстань між осями 2,7 метра. Повнопривідний варіант має дорожній просвіт 212 мм, а передньопривідний – 206 мм. Завдяки коротким обвісам кути в’їзду та з’їзду складають 43 і 41 градус відповідно.

Салон V23 оснащений великим рухомим екраном, трьохспицевим кермом із селектором коробки передач за ним та укороченим центральним тунелем. Медіасистема працює на чіпі Snapdragon 8155 від Qualcomm і включає «розумних» помічників з напівавтопілотом рівня 2+. Відмінністю цієї моделі є наявність більшої кількості фізичних кнопок у порівнянні з моделлю iCar 03.

Хоча технічних даних небагато, відомо, що iCar V23 матиме запас ходу до 500 км. Наразі єдина модель у лінійці iCar – це батарейний кросовер 03, який за кордоном відомий як Jaecoo J6 або Lucano J6.

Джерело carnewschina.com