Китайський аналог Porsche Panamera: Опублікували перші зображення седана BYD Denza Z9 (Фото)

У Китаї опублікували перші зображення седана BYD Denza Z9. Високоякісний бренд BYD, Denza, подав заявку на патент цього автомобіля. Седан був помічений на дорогах під час тестів і очікується на ринку після запуску універсалу. Зображення патенту, опубліковані в обліковому записі WeChat Carblueprints, демонструють гібридний варіант з великим повітрозабірником на передньому бампері.

Зовнішній дизайн седана Denza Z9 нагадує універсал: похилий капот, великі фари, тонкі денні ходові вогні, камери замість дзеркал, чорні стійки, дверні ручки, що забираються, і декоративні елементи на дверях. Він має елегантну лінію даху та незалежний багажник, що підкреслює його седанову конструкцію.

Задня частина Denza Z9 відрізняється довгими фарами та скромним бампером, нагадуючи дизайн універсала. На даний момент немає точних характеристик седана, але очікується, що його розміри будуть близькими до універсалу Denza Z9 GT, який має габарити 5180/1990/1500 мм і колісну базу 3125 мм.

Раніше повідомлялося, що Denza планує вийти на європейський ринок з універсалом Z9 GT, і ймовірно, що седан Denza Z9 також буде доступний в Європі.

Джерело carnewschina.com