На тестуваннях вперше засвітився Renault Austral (Фото)

Renault готується оновити свій позашляховик Austral, який дебютував у 2022 році. Модель отримає новий корпоративний вигляд, вже знайомий з таких моделей, як Clio, Rafale та Captur. Оновлений зовнішній вигляд включатиме квадратні фари та нові денні ходові вогні, що розташовані під меншим кутом. Капот також буде змінено, прибравши центральну виїмку, як у Rafale.

Під час тестування на гірських дорогах Європи шпигунські фотографії показали деякі з цих змін. Новий капот Austral має прямий передній край і відокремлений від решітки пластиковою заглушкою, що допомагає зменшити витрати на ремонт після незначних зіткнень. Ці зміни також торкнуться трирядної версії Austral, Espace.

Задні зміни менш помітні, але очікується, що задні ліхтарі також будуть перероблені. Інтер’єр отримає незначні зміни в оздобленні, оскільки Austral вже має останній дизайн панелі приладів Renault з цифровою панеллю вимірювальних приладів та вертикально встановленим центральним сенсорним екраном.

Під капотом очікуються значні зміни. Замість старого 1.3-літрового двигуна буде представлено оновлену версію 1.2-літрового двигуна. На деяких ринках, таких як Велика Британія, буде доступний лише повний гібрид 1.2 E-Tech потужністю 197 к.с. (200 к.с.), тоді як інші ринки також отримають м’які гібриди потужністю 128 к.с. (130 к.с.) та 158 к.с.

Оновлений Renault Austral дебютує восени або на початку 2025 року.

Джерело carscoops.com