Розсекречено новий електрокар від Changan та Huawei (Фото)

Changan представив офіційні зображення нового електрокара для лінійки Deepal/Shenlan з індексом L07. Ця модель буде близькою до вже доступної в Китаї Deepal SL03, але відрізнятиметься деякими зовнішніми деталями та оновленим інтер’єром. Дата початку продажів поки не оголошена, але основні технічні характеристики вже відомі з сертифікаційної бази Мінпрому КНР.

Зовні Deepal L07 матиме незначні зміни в оформленні передньої частини, але зберігатиме п’ятидверний кузов, як і SL03. В інтер’єрі ж відбудуться значні зміни: нова архітектура центрального тунелю з бездротовою зарядкою та панеллю управління додатковими функціями, а також оновлена передня панель з відмовою від цифрової «приладки».

Габарити Deepal L07 становлять 4875х1890х1480 міліметрів при колісній базі 2,9 метра, що на 55 міліметрів довше за SL03. Модель продаватимуть як в електричному, так і в гібридному варіантах. Електрична версія буде оснащена 252-сильним двигуном, а гібридна – електромотором на 218 сил та півторалітровим ДВЗ потужністю 98 к.с., що виконуватиме роль генератора.

Завдяки цим нововведенням Deepal L07 стане ще більш привабливим вибором для покупців, пропонуючи оновлений дизайн та сучасні технології, що відповідають вимогам сучасного ринку.

Джерело autohome.com.cn