Kia вивела на тести доступний електричний седан EV4 (Фото)

Kia представила концепт EV4 на минулорічному автосалоні в Лос-Анджелесі, і тепер ми можемо побачити майбутню серійну модель, заплановану на 2025 рік, яка буде доступна по обидва боки Атлантики. Прототип, який пройшов випробування в Європі, має стильний дизайн Opposites United, хоч і під важким камуфляжем, але вже зараз можна помітити знайомі фари та сенсорну панель для систем допомоги водієві.

Кузов серійної моделі нагадує концепт і EV6, з товстими стійками та традиційними дверними ручками. Задня частина автомобіля сильно замаскована, але зберігає подвійний спойлер, вертикальні задні ліхтарі та кутове заднє скло. Важливими деталями є пластикове покриття кузова та характерні Z-подібні колеса.

Хоча Kia не розкриває специфікації, EV3 може дати нам уявлення про можливості EV4. EV3 пропонує акумулятори на 58,3 і 81,4 кВт-год, забезпечуючи радіус дії до 267 миль (430 км) і 372 миль (599 км) відповідно. Обидві батареї живлять передній двигун з потужністю 201 к.с. (150 кВт / 204 к.с.) і крутним моментом 283 Нм.

Інтер’єр EV4, ймовірно, буде подібний до EV3, з мінімалістичним салоном, включаючи 12,3-дюймову цифрову панель приладів, 12,3-дюймову інформаційно-розважальну систему та 5,3-дюймовий кліматичний дисплей.

Джерело carscoops.com