У Мережі з’явилися знімки нового Volkswagen Transporter напередодні дебюту (Фото)

Напередодні дебюту нового Volkswagen Transporter у Мережі з’явилися знімки цієї моделі. Volkswagen, співпрацюючи з Ford на платформі MEB для електромобілів, звернувся до американського виробника для створення нового Transporter. Через перехід Multivan на платформу MQB, яка не підходить для середніх фургонів, виникла необхідність в іншому підході до розробки новинки.

Новий Transporter вирізняється інноваційним стилем з тонкими LED фарами, об’єднаними декоративною смугою, та широкими ґратами у формі “V”. Інтер’єр, показаний у попередніх тизерах, включає 12-дюймову цифрову приладову панель і 13-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи, надаючи автомобілю витонченості.

Transporter буде доступний у різних конфігураціях: моделі для професіоналів з панельними бічними стінками, зсувними дверима та задніми двостулковими дверима, а також версії Caravelle з багажними дверима та низьким вантажним порогом для перевезення до дев’яти пасажирів. Також буде доступний варіант з шасі та кабіною.

Volkswagen вже приймає замовлення на новий Transporter у Німеччині. Він буде доступний з дизельними двигунами об’ємом 2.0 літра TDI потужністю 110, 150 і 170 к.с., причому дві останні версії матимуть повний привід 4MOTION. Також пропонуватиметься гібридна версія PHEV під назвою e-Hybrid з максимальною потужністю 232 к.с.

Модельний ряд включатиме повністю електричні версії потужністю 136, 218 та 286 к.с., оснащені літій-іонною батареєю з корисною ємністю 64 кВт/год. Деталі про новий Transporter будуть оголошені наприкінці літа, але через витік інформації дебют може відбутися раніше.

Джерело vwn-presse.de