Названо 15 найбільш надійних японських кросоверів та позашляховиків

Фото: toyota.com

Японські автомобільні бренди славляться високою якістю своїх транспортних засобів, що витримують випробування часом. Їхні кросовери та позашляховики поєднують довговічність із інноваційними функціями. Експерти порталу Motorbiscuit склали рейтинг ТОП-15 найнадійніших японських SUV.

Перше місце зайняв Toyota Land Cruiser, який отримав високу оцінку за потужний двигун, постійну систему повного приводу з функціями Multi-Terrain Select і Crawl Control, а також за здатність долати понад півмільйона кілометрів за умови належного обслуговування.

На другому місці – Honda Pilot, відзначена за стабільну ціну та високий рівень прохідності. Третє місце зайняв Lexus GX, який вважається одним із найбільш економічних в обслуговуванні позашляховиків, здатним проїхати понад 400 тисяч кілометрів без значних поломок.

Далі у рейтингу йдуть Toyota 4Runner, Subaru Forester, Mazda CX-5 та Lexus RX, які також відзначили за високу надійність та міцність.

До списку увійшли й інші моделі, як-от Toyota Highlander, Honda CR-V, Subaru Outback, Mitsubishi Outlander, Nissan Armada, Nissan Murano, Acura MDX і Infiniti QX60.