Розсекречено дизайн нового BMW X5 2026 року (Фото)

Фото: carscoops.com

BMW X5 готується до серйозного оновлення, щоб знову закріпити свій статус серед лідерів ринку розкішних кросоверів. Нова модель обіцяє поєднати сучасні дизайнерські рішення з елементами культових моделей 70-х і 80-х років. Закамуфльовані прототипи, помічені на випробуваннях у Німеччині та Італії, свідчать про наявність змін у передній частині, включаючи переосмислену решітку радіатора та нові фари.

Зовнішність X5 стане ще більш агресивною завдяки м’язистим крилам та новій капотній лінії. Позаду автомобіль отримає монолітний дизайн, з оновленими дверними ручками врівень з кузовом. У салоні очікуються серйозні зміни: вигнута панель з 12,3-дюймовим дисплеєм мультимедійної системи та 14,9-дюймовим інформаційно-розважальним екраном.

Фото: carscoops.com

Платформа CLAR залишиться основою нового X5, що дозволить використовувати як традиційні двигуни внутрішнього згоряння, так і електричні силові агрегати. Очікуються гібридні та електричні модифікації з потужністю від 375 до 593 кінських сил і запасом ходу до 475 км для електричних версій.

Конкурентами нового X5 стануть Audi Q7, Volvo XC90, Mercedes-Benz GLE та інші преміальні кросовери. Офіційна прем’єра моделі запланована на осінь 2026 року.

Фото: carscoops.com