Довгоочікуваний електромобіль CUPRA Raval засвітився на тестах (Фото)

Фото: motor.es

Новий електромобіль CUPRA Raval знову помітили під час тестів поблизу траси Нюрбургринг. Іспанська марка активно продовжує розробку своєї третьої електричної моделі, яка вийде на ринок у 2025 році. Прототип позашляховика, за розмірами схожого на SEAT Ibiza, був помічений під час випробувань у німецькій місцевості.

Незважаючи на камуфляж, автомобіль демонструє спортивний дизайн, успадкований від концепту CUPRA Urban Rebel. Особливу увагу привертають передні фари з трикутними світлодіодними елементами, а також аеродинамічний спойлер, вбудований під заднім вікном. В інтер’єрі видно великий сенсорний екран і кермо з плоскими верхньою та нижньою частинами.

CUPRA Raval буде передньопривідним електрокаром на базі платформи MEB. Модель отримає батарею з літій-іонним і літій-ферофосфатним елементами для зниження вартості, що забезпечить запас ходу понад 400 км.

Максимальна потужність електродвигуна перевищуватиме 200 к.с., а динамічне шасі дозволить CUPRA Raval конкурувати з моделями на кшталт Alpine A290. Презентація моделі відбудеться у 2025 році.

Фото: motor.es
Фото: motor.es
Фото: motor.es
Фото: motor.es