Hyundai презентував кросовер, який коштує вдвічі менше за Duster (Фото)

Фото: hyundai.com

Hyundai представив оновлений бензиновий субкомпактний кросовер Casper на ринку Південної Кореї. Модель отримала деякі зміни в дизайні екстер’єру та новий 10,25-дюймовий дисплей для мультимедійної системи у дорогих версіях. Водночас технічні характеристики залишилися без змін.

У новому Casper змінили решітку радіатора, денні ходові вогні та задні ліхтарі. Крім того, кросовер отримав нові 17-дюймові колеса та додаткові кольори кузова. Модель також доступна у вантажній версії без задніх сидінь.

Габарити залишилися такими ж: довжина 3595 мм, ширина 1595 мм, висота 1575 або 1605 мм залежно від наявності рейлінгів, а колісна база становить 2400 мм. В авто покращили звукоізоляцію та додали нове стандартне обладнання, зокрема сім подушок безпеки, круїз-контроль та системи допомоги водієві.

Фото: hyundai.com

Під капотом Casper — бензинові трициліндрові двигуни об’ємом 1.0 літра. Атмосферний варіант має потужність 76 к.с., тоді як турбоверсія видає 100 к.с. Обидва двигуни працюють у парі з чотириступінчастим автоматом, привід передній.

Ціни на оновлений Hyundai Casper стартуватиме від 10 500 доларів. Модель залишиться доступною лише на корейському ринку.

Фото: hyundai.com
Фото: hyundai.com