Опублікований тизер сучасного універсала Mercedes E-Class Estate

У Мережі з’явився тизер сучасного універсала компанії Mercedes-Benz – E-Class Estate. Нове покоління цієї моделі буде представлено 6 червня цього року. Дану інформацію вже підтвердили представники штутгартского автоконцерну.

Незважаючи на той факт, що приблизний дизайн кузова нового E-Class Estate вже відомий, компанія не поспішає ділитися його технічними характеристиками.

З чуток, в оснащення нового покоління вищеназваної моделі «Мерседес» може увійти моторна гамма, якою комплектується нова генерація E-Class. До неї увійдуть як бензинові, так і дизельні агрегати, потужність яких становить від 150 до 333 кінських сил. Крім того, новинку чекає «заряджена» версія від ательє AMG, яка передбачає наявність під капотом автомобіля 4-літрового бі-турбованого мотора в 560 або 604 «скакунів».

На автомобільному ринку ЄС новий Mercedes E-Class Estate надійде в продаж у вересні цього року. У «Мерседес» не виключають, що в майбутньому в реалізації може виявитися позашляхова версія цієї моделі – All-Terrain, яка складе на світовому авторинку конкуренцію Audi A6 Allroad.

http://daily-motor.ru/


Не пропустіть