Ford представив новий недорогий хетчбек

Новинка, що отримала п’ятидверний кузов і платформу, спільну з Ford Fiesta, буде продаватися на ринку європейських країн і суттєво відрізнятися від однойменних аналогів, що реалізуються в Індії і Бразилії, пише auto.mail.ru

У довжину європейський Ford Ka + досягає 3929 мм при колісній базі 2489 мм. Таким чином, новинка займає нішу на сходинку нижче за модель Fiesta. Об’єм багажного відділення новинки становить 270 літрів, що фактично означає можливість занурити в відсік дві великі валізи. Дизайн салону Ka + виконаний в поточній фірмової стилістиці Ford і багато в чому перегукується з «Фієста».

У рух новий Ford Ka + приводитиме 1,2-літровий бензиновий двигун Duratec, доступний в двох варіантах – 70-сильному і 85-сильному. В обох випадках мотор працює в парі з 5-ступінчастою механічною трансмісією. Отримати автоматичну коробку або більш потужний двигун не можна навіть за доплату, проте творці не приховують, що головна мета такого рішення – можливість економити на паливі.

Ціни на Ford Ka + в Німеччині будуть починатися з позначки в 9990 євро. Оснащення хетчбека буде досить непоганим – наприклад, вже в базі автомобіль буде пропонуватися з шістьма подушками безпеки і системою стабілізації, а за доплату можна буде отримати і такі опції, як кліматична установка, круїз-контроль, сидіння з підігрівом, шкіряне кермо і багато іншого.