Позашляховик від Skoda: офіційні зображення

Автомобільна компанія Skoda випустила додаткові офіційні фотографії абсолютно нового позашляховика Kodiaq.

Знімки довгоочікуваної новинки були зроблені в Парижі, в рамках фінального етапу велогонки Тур де Франс 2016, на якому Skoda Kodiaq очолював пелотон гонщиків. Світова прем’єра автомобіля відбудеться восени поточного року на спеціальному заході в Берліні, а через кілька тижнів машину покажуть на Паризькому автосалоні.

За кермом нового позашляховика Skoda Kodiaq, під час фінального етапу велогонки Тур де Франс 2016, перебував ірландський шосейний велогонщик Стефен Роче. Ця людина є послом чеської бренду Skoda і переможець велогонки Тур де Франс 1987 року. На превеликий жаль, кузов новинки як і раніше знаходиться під камуфляжною плівкою, яка відрізняється від колишньої червоним забарвленням. При цьому офіційні представники чеського бренду відзначили:

Цитата:
«Близько 14 тисяч графічних елементів, нанесених на кузов, допомагають побачити обриси і характер нового Skoda SUV – абсолютно універсального автомобіля. Четверо фахівців витратили близько 120 годин, щоб нанести на кузов нового Kodiaq близько 21 квадратного метра фольги для того, щоб зробити його візуально схожим на «Червоний автомобіль» Тур де Франс – Skoda Superb в кольорі Corrida Red. «Червоний автомобіль» служить мобільним центром управління для директора гонки Крістіана Прюдомма».

4703_krosover_skoda_kodiaq_2

4176_krosover_skoda_kodiaq

3333_krosover_skoda_kodiaq_1

http://automotoclub.info/


Не пропустіть