Стали відомі перші подробиці про новий Nissan Juke

Компанія Nissan готує до випуску нове покоління компактного кросовера Juke, яке отримає гібридну модифікацію, екологічні мотори і нову платформу. Про це повідомляє Auto Express з посиланням на власні джерела всередині компанії.

Раніше Сіро Накамура, креативний менеджер Nissan, заявляв, що наступне покоління знову задасть стандарт, на який будуть орієнтуватися конкуренти, проте модель буде безпомилково визначатися, як Juke. Дизайнери, швидше за все, збережуть м’язисті колісні арки і високо розташовані фари. При цьому передню частину прикрасить нове “обличчя” компанії Nissan, яке можна побачити на прикладі останнього Qashqai. Крім того, відомо, що інженери подовжать колісну базу, щоб виправити недолік нинішньої моделі – тісноту для задніх пасажирів.

Що стосується зміни платформи, то потрібно зазначити, що нинішній Juke побудований на досить старій платформі В0 альянсу Renault Nissan. Але новий автомобіль отримає нову базу CMF-B і стане другим автомобілем, побудованим на ній, після наступного покоління Micra.

Зміна платформи дозволить переключитися на ряд нових моторів. Наприклад, стане доступний 1,0-літровий бензиновий турбомоторчик. У тому числі з’явиться і гібридна силова установка, що дебютувала на концепті Gripz.

Салон також повністю перероблять і застосують для цього нові сорти м’якого пластику і текстиль. У мультимедіа-системі стануть доступні Apple CarPlay і Android Auto. Концепт моделі очікується протягом півроку, а серійна модель може з’явитися вже до кінця 2017 року.


Не пропустіть