Skoda розкрила інтер’єр великого кросовера Kodiaq (Фото)

Компанія Skoda опублікувала фотографії інтер’єру семимісного кросовера Kodiaq. Повністю модель буде розсекречена 1 вересня на презентації в Берліні.

Сидіння третього ряду регулюються по довжині і можуть повністю складатися, утворюючи рівну підлогу. Об’єм багажника кросовера становить 720 літрів, а при прибраних кріслах другого ряду збільшується до 2065 літрів. За словами представників «Шкоди», це один з кращих показників в сегменті, пише motor.ru.

Крім того, Kodiaq отримає мультимедійну систему з сенсорними кнопками і навігацією Google, окремий клімат-контроль для другого ряду, електропривід дверей багажника з безконтактним відкриванням, парасольки в дверях, пластикові накладки, які захищають кромки дверей від відколів, а також спеціальний «комплект для сну», передбачений для задніх пасажирів.

У гамму бензинових моторів кроссвера увійдуть чотирициліндрові мотори об’ємом 1,4 літра, що розвивають 125 і 150 сил, а також дволітровий 180-сильний агрегат. Серед дизелів – 150- і 190-сильні двигуни.


Не пропустіть