Кросовер Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupe представлений офіційно (Фото)

Світовій громадськості купеподібний кросовер буде показаний в рамках Паризького автосалону, а поки виробник розсекретив високопродуктивну версію моделі онлайн, пише tvoe-avto.com.

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupe стає автомобілем 2017 модельного року і покликаний скласти конкуренцію кросоверу BMW X4 M40i. У компанії планують здійснювати продаж зарядженого автомобіля на багатьох ринках.

Як і передбачалося раніше, модель стає найпотужнішою в лінійці і отримує трилітровий двигун бі-турбо з шістьма циліндрами. Потужність силового агрегату становить 367 кінських сил при 520 Нм крутного моменту.

В якості трансмісії пропонується девятишвидкісна коробка передач 9G-Tronic, яка працює в парі з доопрацьованою системою 4MATIC. З таким двигуном і коробкою передач купеподібний кросовер здатний прискориться до першої сотні за 4,8 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год.

Для новинки пропонується на вибір кілька режимів роботи, серед яких Eco, Comfort, Sport, Sport + і Individual. Для Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupe була перенастроєна підвіска, встановлені потужні гальма, а також в базовому виконанні доступні 19-дюймові колісні диски.

У більш дорогих комплектаціях запропонують колісні диски розміром 21 дюйм.


Не пропустіть