Представлений дизельний кросовер Bentley Bentayga

Британські машинобудівники, що випускають люксові автомобілі, представили дизельний кросовер Bentley Bentayga. Очікується, що новинка вийде на ринок в січні наступного року.

Новий кросовер став першою дизельною моделлю бренду Bentley. В підкапотному просторі позашляховика знаходиться восьмициліндровий двигун об’ємом 4.0. Даний агрегат розроблений британськими інженерами, які працювали над мотором спільно з німецькими колегами з Audi. Щоб зробити силову установку потужнішою, фахівці застосували систему твін-скролл з двома крильчатками різного розміру, завдяки чому нівелюється так званий турболаг. Крім цього агрегат отримав нагнітач і електропривід.

Завдяки старанням машинобудівників, продуктивність двигуна кросовера Bentley Bentayga досягла 435 кінських сил. З таким мотором люксовий позашляховик здатний розігнати свою першу “сотню” всього за 4,8 секунди. Максимальна швидкість транспортного засобу обмежена відміткою 270 кілометрів на годину. Також відомо, що новий двигун витрачає на 100 кілометрів шляху 7,9 літрів дизельного палива. Більш детальна інформація про новинку буде озвучена автовиробником ближче до початку її продажів.


Не пропустіть